page_banner

produk

  • Kit Uji Asam Nukléat Ca16 (metoda usik fluoresensi PCR)

    Kit Uji Asam Nukléat Ca16 (metoda usik fluoresensi PCR)

    Bubuka

    CA16 mangrupikeun patogén utama anu nyababkeun panyakit Hand-mouth-foot (HFMD) di barudak.Biasana dibarengan ku Human Enterovirus 71 sareng langkung umum di barudak sahandapeun 5 taun.Gejala klinis inféksi CA16 nyaéta erythema, papules sareng lepuh leutik dina leungeun sareng suku pasien anak, dibarengan ku borok dina létah sareng mukosa lisan.

    Kit ieu dimaksudkeun pikeun deteksi ngetik kualitatif asam nukléat Coxsackievirus 16 dina sérum manusa atanapi sampel plasma.Kit ieu ngagunakeun runtuyan gén 5′UTR kacida dilestarikan dina gén CA16 salaku wewengkon udagan, sarta ngarancang primers husus sarta panyilidikan fluoresensi TaqMan, sarta sadar deteksi gancang tur ngetikkeun virus dengue ngaliwatan PCR fluoresensi real-time.

    Parameter

    Komponén 48T / Kit Bahan Utama
    Campuran réaksi CA16/IC, diliofilisasi 2 pipah Primer, usik, panyangga réaksi PCR, dNTPs, Énzim, jsb.
    CA16 kontrol positif, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup runtuyan target jeung runtuyan kontrol internal
    Kontrol négatip (cai dimurnikeun) 3 ml Cai dimurnikeun
    RNA kontrol internal, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup MS2
    * Jenis spésimén: Sérum atanapi Plasma.
    * Instrumén aplikasi: ABI 7500 Real-Time PCR System;Bio-rad CFX96;Roche LightCycler480;Sistem SLAN PCR.
    * Panyimpenan -25 ℃ nepi ka 8 ℃ unopened tur ngajaga tina lampu 18 bulan.

    Performance

    •Rapid: Waktu amplifikasi PCR paling pondok diantara produk sarupa.
    •Sensitipitas tinggi & husus: Promotes diagnosis mimiti pikeun perlakuan gancang.
    • Kamampuhan anti gangguan komprehensif.
    • Deteksi sababaraha jinis CA16: Tipe A/Tipe B(B1a,B2&B16)/Tipe C.

    Léngkah operasi

  • Kit Uji Asam Nukléat PIV3 (metoda usik fluoresensi PCR)

    Kit Uji Asam Nukléat PIV3 (metoda usik fluoresensi PCR)

    Bubuka

    Virus parainfluenza mangrupikeun patogén pernapasan anu penting dina orok sareng murangkalih sareng mangrupikeun patogén kadua paling umum tina pneumonia sareng bronchiolitis dina orok umur 6 bulan.Ngabalukarkeun gejala tiis: kayaning muriang, nyeri tikoro, jsb Panyakit engapan handap kayaning pneumonia, bronchitis, sarta bronchiolitis nu ngabalukarkeun inféksi terus-terusan, utamana dina orok, manula, jeung jalma kalawan immunodeficiency.

    Kit ieu dimaksudkeun pikeun deteksi ngetik kualitatif asam nukléat virus Parainfluenza 3 dina sérum manusa atawa sampel plasma.Kit ieu ngagunakeun gén HN sekuen anu dikonservasi pisan dina gén PIV3 salaku daérah target, sareng ngarancang primer khusus sareng panyilidikan fluoresensi TaqMan, sareng ngawujudkeun deteksi gancang sareng ngetik virus dengue ngaliwatan PCR fluoresensi sacara real-time.

    Parameter

    Komponén 48T / Kit Bahan Utama
    PIV3/IC campuran réaksi, lyophilized 2 pipah Primer, usik, panyangga réaksi PCR, dNTPs, Énzim, jsb.
    kontrol positif PIV3, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup runtuyan target jeung runtuyan kontrol internal
    Kontrol négatip (cai dimurnikeun) 3 ml Cai dimurnikeun
    RNA kontrol internal, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup MS2
    IFU 1 hijian Pamaké Instruksi Manual
    * Jenis spésimén: Sérum atanapi Plasma.
    * Instrumén aplikasi: ABI 7500 Real-Time PCR System;Bio-rad CFX96;Roche LightCycler480;Sistem SLAN PCR.
    * Panyimpenan -25 ℃ nepi ka 8 ℃ unopened tur ngajaga tina lampu 18 bulan.

    Performance

    •Rapid: Waktu amplifikasi PCR paling pondok diantara produk sarupa.
    •Sensitipitas tinggi & husus: Promotes diagnosis mimiti pikeun perlakuan gancang.
    • Kamampuhan anti gangguan komprehensif.
    • Basajan: Taya setélan anti kontaminasi tambahan diperlukeun.

    Léngkah operasi

  • Kit Uji Asam Nukléat RSV (metoda usik fluoresensi PCR)

    Kit Uji Asam Nukléat RSV (metoda usik fluoresensi PCR)

    Bubuka

    Gejala klinis utama inféksi virus engapan syncytial nyaéta kamacetan nasal, sinusitis, expectoration, wheezing expiratory, stagnation hawa, irung tapering atanapi flared, indentation subcostal komo sianosis.Demam sanes gejala utama inféksi RSV, sareng ngan ampir 50% pasien murangkalih ngagaduhan suhu awak anu sedeng, sareng duanana tanda bronchiolitis sareng pneumonia tiasa muncul dina waktos anu sami.Inféksi RSV dina déwasa ngagaduhan gejala anu hampang atanapi henteu, tapi tiasa nyababkeun inféksi anu langkung parah dina pasien manula atanapi immunodeficient.

    Kit ieu dimaksudkeun pikeun deteksi ngetik kualitatif asam nukléat virus dengue dina sérum manusa atanapi sampel plasma.Kit ieu ngagunakeun gén runtuyan N anu kacida dilestarikan dina gén RSV salaku wewengkon udagan, sarta ngarancang primer husus sarta panyilidikan fluoresensi TaqMan, sarta ngawujudkeun deteksi gancang jeung ngetikkeun virus dengue ngaliwatan PCR fluoresensi sacara real-time.

    Parameter

    Komponén 48T / Kit Bahan Utama
    RSV/IC campuran réaksi, lyophilized 2 pipah Primer, usik, panyangga réaksi PCR, dNTPs, Énzim, jsb.
    RSV kontrol positif, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup runtuyan target jeung runtuyan kontrol internal
    Kontrol négatip (cai dimurnikeun) 3 ml Cai dimurnikeun
    RNA kontrol internal, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup MS2
    IFU 1 hijian Pamaké Instruksi Manual
    * Jenis spésimén: Sérum atanapi Plasma.
    * Instrumén aplikasi: ABI 7500 Real-Time PCR System;Bio-rad CFX96;Roche LightCycler480;Sistem SLAN PCR.
    * Panyimpenan -25 ℃ nepi ka 8 ℃ unopened tur ngajaga tina lampu 18 bulan.

    Performance

    •Rapid: Waktu amplifikasi PCR paling pondok diantara produk sarupa.
    •Sensitipitas tinggi & husus: Promotes diagnosis mimiti pikeun perlakuan gancang.
    • Kamampuhan anti gangguan komprehensif.
    • Deteksi sababaraha jinis RSV: Serotypes A&B.

    Léngkah operasi

  • Kit Uji Asam Nukléat EV71 (metoda usik fluoresensi PCR)

    Kit Uji Asam Nukléat EV71 (metoda usik fluoresensi PCR)

    Bubuka

    Gejala klinis utama inféksi EV71 nyaéta: pasien anu kainféksi, khususna barudak, herpes kulit sareng mémbran mukosa sareng borok dina leungeun, suku, sungut sareng bagian sanésna, sareng kalolobaanana dibarengan ku gejala sistemik sapertos muriang, anorexia, kacapean, sareng. lieur.Inféksi hampang bisa ngabalukarkeun diare, muriang, ruam herpetic, meningitis aseptik, encephalitis, myocarditis, sarta kasus parna bisa manifest salaku acute flaccid paralysis (AFP), busung lapar pulmonal atawa hemorrhage, komo maot.EV71 utamana nginféksi orok jeung barudak ngora, utamana barudak di handapeun 5 taun.

    Kit ieu dimaksudkeun pikeun deteksi ngetik kualitatif asam nukléat Manusa Enterovirus 71 dina sérum manusa atanapi sampel plasma.Kit ieu ngagunakeun runtuyan gén 5′UTR kacida dilestarikan dina gén EV71 salaku wewengkon udagan, sarta ngarancang primers husus sarta panyilidikan fluoresensi TaqMan, sarta sadar deteksi gancang tur ngetikkeun virus dengue ngaliwatan real-time fluoresensi PCR.

    Parameter

    Komponén 48T / Kit Bahan Utama
    EV71/IC campuran réaksi, lyophilized 2 pipah Primer, usik, panyangga réaksi PCR, dNTPs, Énzim, jsb.
    EV71 kontrol positif, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup runtuyan target jeung runtuyan kontrol internal
    Kontrol négatip (cai dimurnikeun) 3 ml Cai dimurnikeun
    RNA kontrol internal, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup MS2
    IFU 1 hijian Pamaké Instruksi Manual
    * Jenis spésimén: Sérum atanapi Plasma.
    * Instrumén aplikasi: ABI 7500 Real-Time PCR System;Bio-rad CFX96;Roche LightCycler480;Sistem SLAN PCR.
    * Panyimpenan -25 ℃ nepi ka 8 ℃ unopened tur ngajaga tina lampu 18 bulan.

    Performance

    •Rapid: Waktu amplifikasi PCR paling pondok diantara produk sarupa.
    •Sensitipitas tinggi & husus: Promotes diagnosis mimiti pikeun perlakuan gancang.
    • Kamampuhan anti gangguan komprehensif.
    • Deteksi sababaraha genotip EV71: A, B1, B3, C1, C2, C3, C4&C5.

    Léngkah operasi

  • Kit Uji Asam Nukléat EV (metoda usik fluoresensi PCR)

    Kit Uji Asam Nukléat EV (metoda usik fluoresensi PCR)

    Bubuka

    Gejala klinis utama inféksi EV nyaéta: pasien anu kainféksi, khususna barudak, herpes kulit sareng mémbran mukosa sareng borok dina leungeun, suku, sungut sareng bagian sanésna, sareng kalolobaanana dibarengan ku gejala sistemik sapertos muriang, anorexia, kacapean, sareng. lieur.Inféksi hampang bisa ngabalukarkeun diare, muriang, ruam herpetic, meningitis aseptik, encephalitis, myocarditis, sarta kasus parna bisa manifest salaku acute flaccid paralysis (AFP), busung lapar pulmonal atawa hemorrhage, komo maot.EV utamana nginféksi orok jeung barudak ngora, utamana barudak di handapeun 5 taun.

    Kit ieu dimaksudkeun pikeun deteksi ngetik kualitatif asam nukléat enterovirus dina sérum manusa atanapi sampel plasma.Kit ieu ngagunakeun runtuyan gén 5′UTR kacida dilestarikan dina gén EV salaku wewengkon udagan, sarta ngarancang primers husus sarta panyilidikan fluoresensi TaqMan, sarta ngawujudkeun deteksi gancang tur ngetikkeun virus dengue ngaliwatan real-time fluoresensi PCR.

    Parameter

    Komponén 48T / Kit Bahan Utama
    Campuran réaksi EV/IC, lyophilized 2 pipah Primer, usik, panyangga réaksi PCR, dNTPs, Énzim, jsb.
    kontrol positif EV, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup runtuyan target jeung runtuyan kontrol internal
    Kontrol négatip (cai dimurnikeun) 3 ml Cai dimurnikeun
    RNA kontrol internal, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup MS2
    IFU 1 hijian Pamaké Instruksi Manual
    * Jenis spésimén: Sérum atanapi Plasma.
    * Instrumén aplikasi: ABI 7500 Real-Time PCR System;Bio-rad CFX96;Roche LightCycler480;Sistem SLAN PCR.
    * Panyimpenan -25 ℃ nepi ka 8 ℃ unopened tur ngajaga tina lampu 18 bulan.

    Performance

    •Rapid: Waktu amplifikasi PCR paling pondok diantara produk sarupa.
    •Sensitipitas tinggi & husus: Promotes diagnosis mimiti pikeun perlakuan gancang.
    • Kamampuhan anti gangguan komprehensif.
    • Deteksi sababaraha jinis EV Manusa: CA, CB, EV71&Echovirus.

    Léngkah operasi

  • Kit Uji Asam Nukléat PIV1 (metoda usik fluoresensi PCR)

    Kit Uji Asam Nukléat PIV1 (metoda usik fluoresensi PCR)

    Kit Uji Asam Nukléat PIV1 (metoda usik fluoresensi PCR)

    Bubuka

    Virus parainfluenza mangrupikeun patogén pernapasan anu penting dina orok sareng murangkalih sareng mangrupikeun patogén kadua paling umum tina pneumonia sareng bronchiolitis dina orok umur 6 bulan.Ngabalukarkeun gejala tiis: kayaning muriang, nyeri tikoro, jsb Panyakit engapan handap kayaning pneumonia, bronchitis, sarta bronchiolitis nu ngabalukarkeun inféksi terus-terusan, utamana dina orok, manula, jeung jalma kalawan immunodeficiency.

    Kit ieu dimaksudkeun pikeun deteksi ngetik kualitatif asam nukléat virus Parainfluenza 1 dina sérum manusa atawa sampel plasma.Kit ieu ngagunakeun gén HN sekuen anu dikonservasi pisan dina gén PIV1 salaku daérah target, sareng ngarancang primer khusus sareng panyilidikan fluoresensi TaqMan, sareng ngawujudkeun deteksi gancang sareng ngetik virus dengue ngaliwatan PCR fluoresensi sacara real-time.

    Parameter

    Komponén 48T / Kit Bahan Utama
    PIV1/IC campuran réaksi, lyophilized 2 pipah Primer, usik, panyangga réaksi PCR, dNTPs, Énzim, jsb.
    kontrol positif PIV1, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup runtuyan target jeung runtuyan kontrol internal
    Kontrol négatip (cai dimurnikeun) 3 ml Cai dimurnikeun
    RNA kontrol internal, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup MS2
    IFU 1 hijian Pamaké Instruksi Manual
    * Jenis spésimén: Sérum atanapi Plasma.
    * Instrumén aplikasi: ABI 7500 Real-Time PCR System;Bio-rad CFX96;Roche LightCycler480;Sistem SLAN PCR.
    * Panyimpenan -25 ℃ nepi ka 8 ℃ unopened tur ngajaga tina lampu 18 bulan.

    Performance

    •Rapid: Waktu amplifikasi PCR paling pondok diantara produk sarupa.
    •Sensitipitas tinggi & husus: Promotes diagnosis mimiti pikeun perlakuan gancang.
    • Kamampuhan anti gangguan komprehensif.
    • Basajan: Taya setélan anti kontaminasi tambahan diperlukeun.

    Léngkah operasi

  • Kit Uji Asam Nukléat IAV/IBV/ADV (metoda usik PCR-fluoresensi)

    Kit Uji Asam Nukléat IAV/IBV/ADV (metoda usik PCR-fluoresensi)

    Bubuka

    Virus influenza A, virus influenza B sareng Human adenovirus sadayana tiasa nyababkeun inféksi saluran pernapasan kalayan gejala klinis anu sami, utamina muriang, batuk, kamacetan irung, teu ngarareunah tikoro, kacapean, nyeri sirah, nyeri otot sareng gejala sanésna, sareng sababaraha pasien dibarengan ku sesak. napas, bronchitis atanapi pneumonia.

    Kit ieu dimaksudkeun pikeun deteksi ngetik kualitatif virus Influenza A (IAV), virus Influenza B (IBV) jeung asam nukléat Human adenovirus (ADV) dina sampel sérum atawa plasma manusa.Kit ieu ngagunakeun gén urutan anu dilestarikan pisan dina gén IAV, IBV sareng ADV salaku daérah target, sareng ngarancang primer khusus sareng panyilidikan fluoresensi TaqMan, sareng ngawujudkeun deteksi gancang sareng ngetik virus dengue ngaliwatan PCR fluoresensi sacara real-time.

    Parameter

    Komponén 48T / Kit Bahan Utama
    Campuran réaksi IAV/IBV/ADV/IC, diliofilisasi 2 pipah Primer, usik, panyangga réaksi PCR, dNTPs, Énzim, jsb.
    IAV/IBV/ADV kontrol positif, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup runtuyan target jeung runtuyan kontrol internal
    Kontrol négatip (cai dimurnikeun) 3 ml Cai dimurnikeun
    RNA kontrol internal, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup MS2
    IFU 1 hijian Pamaké Instruksi Manual
    * Jenis spésimén: Sérum atanapi Plasma.
    * Instrumén aplikasi: ABI 7500 Real-Time PCR System;Bio-rad CFX96;Roche LightCycler480;Sistem SLAN PCR.
    * Panyimpenan -25 ℃ nepi ka 8 ℃ unopened tur ngajaga tina lampu 18 bulan.

    Performance

    •Rapid: Waktu amplifikasi PCR paling pondok diantara produk sarupa.
    •Sensitipitas tinggi & husus: Promotes diagnosis mimiti pikeun perlakuan gancang.
    • Kamampuhan anti gangguan komprehensif.

    Léngkah operasi

  • Kit Uji Asam Nukléat HBoV (metoda usik fluoresensi PCR)

    Kit Uji Asam Nukléat HBoV (metoda usik fluoresensi PCR)

    Bubuka

    Inféksi Bocavirus manusa utamana manifested salaku rhinitis, pharyngitis, pneumonia, otitis média akut atawa gastroenteritis, sarta gejala kayaning batuk, dyspnea, chills, muriang, seueul, utah, sarta diare bisa lumangsung.Human Bocavirus positip dina 1% dugi ka 10% spésimén pernapasan ti murangkalih sareng dewasa anu ngagaduhan panyakit pernapasan akut.

    Kit ieu dimaksudkeun pikeun deteksi ngetik kualitatif asam nukléat bocavirus manusa dina sérum manusa atanapi sampel plasma.Kit ieu ngagunakeun gén VP runtuyan anu kacida dilestarikan dina gén HBoV salaku wewengkon udagan, sarta ngarancang primer husus sarta panyilidikan fluoresensi TaqMan, sarta ngawujudkeun deteksi gancang jeung ngetikkeun virus dengue ngaliwatan PCR fluoresensi sacara real-time.

    Parameter

    Komponén 48T / Kit Bahan Utama
    Campuran réaksi HBoV/IC, diliofilisasi 2 pipah Primer, usik, panyangga réaksi PCR, dNTPs, Énzim, jsb.
    kontrol positif HBoV, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup runtuyan target jeung runtuyan kontrol internal
    Kontrol négatip (cai dimurnikeun) 3 ml Cai dimurnikeun
    kontrol internal DNA, lyophilized 1 pipah Partikel pseudoviral kaasup M13
    IFU 1 hijian Pamaké Instruksi Manual
    * Jenis spésimén: Sérum atanapi Plasma.
    * Instrumén aplikasi: ABI 7500 Real-Time PCR System;Bio-rad CFX96;Roche LightCycler480;Sistem SLAN PCR.
    * Panyimpenan -25 ℃ nepi ka 8 ℃ unopened tur ngajaga tina lampu 18 bulan.

    Performance

    •Rapid: Waktu amplifikasi PCR paling pondok diantara produk sarupa.
    •Sensitipitas tinggi & husus: Promotes diagnosis mimiti pikeun perlakuan gancang.
    • Kamampuhan anti gangguan komprehensif.
    • Basajan: Taya setélan anti kontaminasi tambahan diperlukeun.

    Léngkah operasi